Fysiofit

Startdatum:

vrijdag 3 november van 13:00u tot 14:00u en dinsdagmiddag 7 november van 13:00u tot 14:00u.

Beide dagen betreft een inloopmiddag om kennis te maken met de fysiotherapeuten en begeleiders van everyday fit. Ze zullen aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Hierna vind Fysio Fit wekelijks plaats op de hiervoor genoemde dagen en tijdstippen.

Fysio Fit bij Everyday Fit en Rosinga Fysiotherapie is een individueel trainingsprogramma dat medisch wordt begeleid door een fysiotherapeut ter verbetering van de algehele conditie en spierkracht.

De Fysio Fit trainingen duren 60 minuten, iedere deelnemer traint op zijn of haar eigen niveau, in een ontspannen sfeer en op de modernste apparatuur. De groepen zijn klein, 4-8 personen, zodat er veel tijd is voor individuele begeleiding en geen wachttijden ontstaan bij de apparaten. Na een uitgebreide intake ontvang je een persoonlijk trainingsprogramma dat gebaseerd is op jouw persoonlijke doelstellingen.

De Fysio Fit trainingen zijn gebaseerd op één keer per week begeleid trainen in de trainingsruimte. Voor de begeleiding zal er altijd een enthousiaste fysiotherapeut in de trainingsruimte aanwezig zijn. Deze fysiotherapeut kan je adviseren en vragen beantwoorden. Wij zijn ervoor je deskundig te begeleiden en met plezier te laten bewegen. Naast de begeleide training in een groep is er ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen (tegen meerprijs). Dit houdt in dat je in de week naast de begeleide training nog 1 of meerdere keren zelfstandig kunt komen trainen. De tijden vind je onderaan deze pagina.

Aansluitend op dit begeleid trainen, is het de bedoeling dat je ten minste 3 maanden doortraint zonder begeleiding van een fysiotherapeut. We trainen met als doel zelfstandig te kunnen trainen. Te allen tijde zal er een instructeur van Everyday Fit aanwezig zijn voor eventuele vragen.

Fysio Fit, voor wie is het geschikt?

  • Als u meer wilt gaan bewegen.
  • Als u een bewegingsbeperking of blessure heeft.
  • Als u overgewicht heeft en hier iets aan wilt doen.
  • Als u conditie, lenigheid en kracht wilt verbeteren.
  • Als u lichamelijke klachten wilt voorkomen.
  • Als onderhoud na een fysiotherapeutische behandeling.
  • Voor meer informatie ben je van harte welkom op de club, wij helpen je graag.

 

Prijzen

Fysiotherapeutische begeleiding:

  • 100 euro voor 11 x trainen + intake
  • Ook mogelijkheid tot vergoeding vanuit zorgverzekering.

Zelfstandig trainen:

  • 39,95 per maand voor 3 maanden.

Bij vragen over het fysiotherapeutisch traject, kan er ook direct gemaild worden naar info@fysiotherapierosinga.nl of een telefoon of whatsapp bericht naar 0641194164

 

Reacties zijn gesloten.